top of page
Hotel Tancat de Codorniu
En Ville Apartaments
Purobeach
Enginyers BCN
Centre comercial Les Arenes
Cuina
El Racó de Milú
Saló
Hotel Porta Fira
Mowoot
Amanida de salmó, rúcula i magrana
Hotel Porta Fira
Mas Garganta
Detall saló
Exposició
Torre Agbar i Lluna plena
Suite presidencial
Bacchanalia
Purobeach
Masia d'en Cabanyes
Mowoot
Racó d'un saló de Mas Garganta
En Ville Apartaments

Sabies que la majoria de clients que trien un hotel

o casa rural ho fan després

de veure'n les fotos?

 

Vols seduir els teus clients amb imatges atractives i de qualitat?

Una bona imatge del teu negoci és la millor targeta de presentació i la millor eina per vendre i atreure nous clients!

QUI SOM
SOBRE NOSALTRES

Som dos fotògrafs

especialitzats en la producció d’imatges d’arquitectura, interiorisme, gastronomia i paisatge per a hotels, cases rurals, restaurants, estudis d'arquitectura, decoradors, immobiliàries, negocis i editorials.

Vivim a Barcelona, però ens desplacem on calgui.

QUÈ T'OFERIM

Atenció al detall i bon ull per aconseguir imatges atractives, suggeridores i originals d’alta qualitat del teu hotel, casa rural, restaurant, edifici, local comercial o negoci, convenientment processades i optimitzades perquè puguis publicar-les a la teva web, fulletons, targetes, catàlegs i publicacions.

COM TREBALLEM

Amb llum natural i artificial, gràcies a l'equip d'il·luminació que fem servir. També ens cuidem de l'estilisme de cada espai i l'atrezzo de cada plat per tal d'oferir a les nostres fotos la millor cara del teu negoci i la teva cuina. Per últim, sempre retoquem totes les imatges abans de sotmetre-les a l'aprovació del client.

ELS NOSTRES SERVEIS
REPORTATGES PER A
HOTELS I CASES RURALS

Tenir un bon conjunt de fotografies del teu hotel és fonamental, especialment ara que els potencials clients poden veure per Internet imatges d'altres llocs abans de fer una reserva. Està demostrat que les bones imatges atreuen l'atenció del públic. Si il·lustres la teva web i els teus catàlegs amb fotos de qualitat aconseguiràs

que un possible client s'aturi a valorar els teus serveis i, el que és més important, es multipliquin les reserves.

REPORTATGES PER A
ARQUITECTES I IMMOBILIÀRIES

Pels arquitectes i dissenyadors d'interiors és molt important ensenyar la seva obra de la millor manera possible. Per això és indispensable invertir en fotografies ben fetes que emocionin i venguin.

Els nostres reportatges garanteixen les millors imatges per il·lustrar la teva pàgina web, presentar-te a concursos, donar conferències, publicar el teu projecte a una revista d'arquitectura o vendre un immoble.

REPORTATGES GASTRONÒMICS
PER A RESTAURANTS

Avui dia no podem concebre un bon restaurant sense una bona web, una bona carta i un catàleg de fotografies ben fetes. Si estàs pensant a potenciar la imatge del teu negoci, és indispensable que mostris a la teva web i les xarxes socials el teu local i els teus plats amb les millors fotos. El nostre objectiu amb cada client és crear imatges que mostrin els plats amb naturalitat i detall, il·luminats de la millor manera possible i cuidant-ne l'atrezzo.

Aquesta web utilitza galetes per oferir una millor experiència i servei. Si segueixes navegant-hi, entenem que acceptes la nostra Política de Cookies

bottom of page