top of page
AVÍS LEGAL
DADES DEL RESPONSABLE

En compliment de les obligacions disposades a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), informem que el present lloc web és propietat d’en Magí Sanjosé i Reverté (des d’ara LA GENERAL FOTOGRÀFICA), amb domicili social al carrer Joan Güell, 30, entresòl 1a, 08028 Barcelona, NIF 38439153N i correu electrònic lageneralfotografica@gmail.com

 

CONDICIONS GENERALS D'ÚS

L’objectiu d’aquesta web és proporcionar als usuaris accés als continguts, informació, serveis i dades pertanyents a LA GENERAL FOTOGRÀFICA, incloent-hi textos, imatges, informació i similars. Tota persona física o jurídica que hi accedeixi pot fer-ho lliurement sense haver d’inscriure-s'hi o enregistrar-s'hi prèviament com a usuari, estant obligat a fer-la servir de forma diligent i de conformitat amb el contingut del present Avís Legal, així com amb la llei, la moral, l'ordre públic i els bons costums.

RESPONSABILITATS DE LA GENERAL FOTOGRÀFICA

LA GENERAL FOTOGRÀFICA es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar en qualsevol moment els continguts, la informació, la configuració, la presentació o les condicions d'ús d’aquest lloc web, sense que hi hagi cap obligació de posar-ho prèviament en coneixement dels usuaris i sense assumir cap responsabilitat per això, entenent-se com a suficient la publicació a la mateixa web. Per això, recomanem als usuaris que cada vegada que accedeixin a aquesta pàgina, en llegeixin amb detall el present Avís Legal.

LA GENERAL FOTOGRÀFICA no es responsabilitza del mal ús que es faci dels continguts del seu lloc web, essent exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o els utilitza. Tampoc no serà responsable dels danys o les conseqüències directes, indirectes o punitives que puguin derivar-se de l’accés, l’ús o la incapacitat d’ús d’aquest lloc web (o dels seus enllaços), així com dels errors i / o omissions en el contingut del mateix.

LA GENERAL FOTOGRÀFICA no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en els llocs web de tercers als quals es pugui accedir per enllaços o cercadors des de www.lageneralfotografica.cat. En tot cas, LA GENERAL FOTOGRÀFICA procedirà a la retirada immediata de qualsevol enllaç o contingut que pogués contravenir la legislació nacional o internacional, la moral o l’ordre públic, posant en coneixement de les autoritats competents (si escau) el contingut en qüestió.

En la utilització del web, LA GENERAL FOTOGRÀFICA es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de tercers, que pogués malmetre, inutilitzar o sobrecarregar el present lloc web o els llocs webs enllaçats o que pogués impedir, de qualsevol forma, la normal utilització d’aquesta pàgina i de terceres.

 

LA GENERAL FOTOGRÀFICA tampoc no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats, a títol enunciatiu però no limitatiu, en comentaris, xarxes socials o en altres mitjans que permetin a tercers publicar-hi continguts de forma independent. No obstant això i en compliment del que ordenen els articles 11 i 16 de la LSSICE, LA GENERAL FOTOGRÀFICA es posa a disposició de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat per a col·laborar de forma activa, si escau, en la retirada o el bloqueig de tots aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic. En cas que l’usuari consideri que existeix en aquest lloc web algun contingut que pogués ser susceptible d’aquesta classificació, es prega ens ho faci saber de forma immediata enviant un correu electrònic a lageneralfotografica@gmail.com

 

LA GENERAL FOTOGRÀFICA no garanteix la inexistència d'interrupcions o errors en l'accés al lloc web, ni assumeix cap responsabilitat pels problemes tècnics que es puguin produir durant la connexió a Internet. L'usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant, LA GENERAL FOTOGRÀFICA no pot garantir l'absència de virus, de malware ni d’altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics de l'usuari (software i hardware) o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos. És per això que LA GENERAL FOTOGRÀFICA no es fa responsable dels danys i perjudicis que puguin produir-se en els sistemes informàtics, documents electrònics o fitxers dels usuaris.

DRETS D'AUTOR I PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els drets de propietat intel·lectual derivats del contingut d’aquest lloc web i del seu disseny gràfic pertanyen a LA GENERAL FOTOGRÀFICA. Per tant, queda prohibida la reproducció total o parcial, l’ús, l’explotació, la distribució, la comercialització, la transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts (logotips, textos i fotos) i el disseny gràfic d’aquest lloc web sense l’autorització expressa dels seus titulars.

Qualsevol ús no autoritzat prèviament per LA GENERAL FOTOGRÀFICA serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual dels autors, protegits per l’ordenament jurídic espanyol i comunitari, així com pels tractats internacionals relatius a la matèria subscrits per Espanya.

Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, comercialització, emmagatzematge, comunicació pública o transformació, total o parcial dels continguts i imatges d’aquest lloc web, necessita el consentiment exprés i escrit de LA GENERAL FOTOGRÀFICA.

 

Els dissenys, logotips, fotos, textos i / o gràfics aliens a LA GENERAL FOTOGRÀFICA que poguessin aparèixer en aquest lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvèrsia que pogués sorgir al respecte dels mateixos. La publicació en aquest lloc web de les dades i continguts relacionats amb clients de LA GENERAL FOTOGRÀFICA està prèviament autoritzada per ells, com és el cas del nom del client, els serveis que se li ha prestat i el seu testimoni.

COMPROMISOS I OBLIGACIONS DELS USUARIS

La utilització del lloc web per part de l’usuari no comporta la cessió de cap titularitat, dret o llicència sobre la propietat intel·lectual dels textos, de les imatges o del disseny del lloc web per part de LA GENERAL FOTOGRÀFICA. En conseqüència, l’usuari pot utilitzar els continguts del present lloc web per a les seves pròpies necessitats, però no per a realitzar-ne cap tipus d’explotació (directa o indirecta) de caràcter comercial.

Cap fotografia d'aquest lloc web és de domini públic i, per tant, no es pot descarregar. La violació d'aquest avís de copyright serà perseguida amb tot el rigor de la llei i els infractors podran ser declarats legalment responsables de tots els danys resultants.

 

Les fotografies propietat de LA GENERAL FOTOGRÀFICA publicades al lloc web tampoc no són royalty free i, per tant, estan sotmeses a les tarifes dels seus autors. Per sol·licitar informació sobre l'ús de qualsevol de les imatges, l’usuari haurà de demanar-la mitjançant correu electrònic a lageneralfotografica@gmail.com.

 

L’usuari no pot:

  • Suprimir, eludir o manipular el copyright, les marques d’aigua i altres dades identificatives dels drets de LA GENERAL FOTOGRÀFICA o dels seus titulars, incorporats a les imatges i els continguts del lloc web.

  • Tampoc no pot reproduir, copiar, distribuir, permetre l’accés del públic a través de qualsevol modalitat de comunicació pública, transformar o modificar els continguts del lloc web, a no ser que es compti amb l’autorització expressa del titular dels corresponents drets.

  • La informació obtinguda a través del lloc web tampoc no es pot utilitzar per enviar publicitat ni comunicacions amb finalitats de venda directa o amb qualsevol altra finalitat comercial, ni correus o missatges no sol·licitats dirigits a una pluralitat de persones.

  • Utilitzar el lloc web amb finalitats il·lícites o lesives, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el funcionament normal del lloc.

 

Qualsevol usuari que consideri que algun dels continguts d’aquest lloc web viola els seus drets de propietat intel·lectual, haurà d’enviar una notificació a lageneralfotografica@gmail.com amb la indicació completa i precisa de les seves dades i dels drets de propietat intel·lectual suposadament infringits, així com la localització url de la seva web.

LA GENERAL FOTOGRÀFICA es reserva el dret d'emprendre les accions legals que estimi oportunes contra qui incompleixi les prohibicions que es relacionen a continuació:

  • Utilitzar qualsevol dels continguts i serveis indicats en el present lloc web amb finalitats o efectes il·lícits, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels serveis, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic de LA GENERAL FOTOGRÀFICA.

  • Utilitzar continguts i serveis que es trobin protegits per qualsevol dret de propietat intel·lectual o industrial pertanyents a LA GENERAL FOTOGRÀFICA o a tercers, sense que l'usuari hagi obtingut prèviament dels seus titulars l'autorització necessària per a dur a terme l'ús que efectua o pretén efectuar.

  • Reproduir, copiar, distribuir, comunicar, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l'autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.

  • Incorporar virus o altres elements físics o electrònics que puguin danyar o impedir el normal funcionament de la xarxa, dels equips informàtics (hardware i software) de LA GENERAL FOTOGRÀFICA o de tercers o que puguin danyar els documents electrònics i arxius emmagatzemats en aquests equips informàtics.

  • L'obtenció o fins i tot l'intent d'obtenció dels continguts fent servir mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s'hagin posat a la seva disposició a aquest efecte en general o dels que s'utilitzin habitualment a Internet a aquest efecte, sempre que no comportin un risc de dany o inutilització de la pàgina web, dels serveis i / o dels continguts.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d'interpretació dels termes que conformen aquest Avís Legal o les condicions d'ús de qualsevol dels serveis, així com qualsevol qüestió relacionada amb el present lloc web, serà la llei espanyola, llevat que les normes de protecció dels consumidors i usuaris estableixin l'aplicació d'una legislació diferent.

 

Per a la resolució de qualsevol conflicte que pugui sorgir amb ocasió de la visita al lloc web o de l'ús dels serveis que en ell es puguin oferir, LA GENERAL FOTOGRÀFICA i l'usuari es sotmetran als jutges i tribunals de Barcelona, llevat que per aplicació imperativa de les normes de protecció dels consumidors i usuaris siguin altres els tribunals competents.

INTEGRACIÓ AMB LA RESTA DE TEXTOS LEGALS

Aquest Avís Legal es complementa amb la Política de Privacitat i la Política de Cookies associades a aquesta pàgina web.

Aquesta web utilitza galetes per oferir una millor experiència i servei. Si segueixes navegant-hi, entenem que acceptes la nostra Política de Cookies

bottom of page