top of page
QUI SOM
NOSALTRES

Som professionals creatius que ens enorgullim de la nostra feina i no ens aturem fins que els nostres clients no estan completament satisfets. Junts farem que l'arquitectura, l'interiorisme, els detalls i la cuina del teu negoci brillin a les nostres imatges.

 

Sabem com capturar l'essència de cada lloc, quins detalls són importants i quines composicions funcionen millor gràcies a la nostra àmplia experiència i el nostre equip fotogràfic de darrera generació.

 

Som disciplinats en seguir les directrius de cada client, però estarem encantats d'aconsellar-te sobre com obtenir els millors resultats.

 

 

 

 

 

 

Maria Rosa Vila i Magí Sanjosé
Maria Rosa Vila
Magí Sanjosé
Maria Rosa Vila
Magí Sanjosé
Magí Sanjosé
Maria Rosa Vila
Magí Sanjosé
Magí Sanjosé
Magí Sanjosé
Maria Rosa Vila
Magí Sanjosé
Maria Rosa Vila
Magí Sanjosé
Magí Sanjosé
Magí Sanjosé
Magí Sanjosé
Magí Sanjosé
Magí Sanjosé
Maria Rosa Vila, fotògrafa de La General Fotogràfica especialitzada en arquitectura, interiorisme i turisme.
MARIA ROSA VILA

Sóc fotògrafa, editora gràfica i professora de fotoperiodisme amb més

de 30 anys d'experiència. Estic llicenciada en Ciències de la Informació

i tinc un màster d'Edició Gràfica de la UAB.

Sóc especialista en fotografia de promoció turística i en reportatge d'arquitectura, interiorisme i paisatge. Amb els anys he après a desenvolupar un sentit estètic exigent amb la composició i una manera singular d'entendre la llum, la forma i el color, sempre a la recerca del millor angle, la millor il·luminació i la millor disposició dels elements.

El meu objectiu es crear imatges atractives que esdevinguin eines de comunicació potents i seductores que estimulin l'espectador.

 

Per últim, cada encàrrec fotogràfic el planifico acuradament i disparo

i processo personalment totes les meves fotografies amb la tecnologia digital més adient.

MAGÍ SANJOSÉ

Sóc llicenciat en biologia i professor. Durant 17 anys vaig treballar al departament comercial d'un important laboratori farmacèutic, però la meva passió per la fotografia em va fer abandonar una feina segura per formar-me com a fotògraf i dedicar-m'hi professionalment.

 

Sóc un fotògraf metòdic, tinc bon ull per la composició i estic entrenat en l'art de capturar imatges de qualsevol espai amb la millor llum i estil.

 

Quan faig fotos utilitzo totes les meves habilitats per a crear imatges atractives i suggeridores, però penso que és la gran dosi d'entusiasme

que li poso al meu treball que fa que les meves imatges tinguin

tan bona acollida.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Flickr Icon
  • Grey Instagram Icon
Magí Sanjosé, fotògraf de La General Fotogràfica especialitzat en arquitectura, interiorisme, paisatge i turisme.

Aquesta web utilitza galetes per oferir una millor experiència i servei. Si segueixes navegant-hi, entenem que acceptes la nostra Política de Cookies

bottom of page