top of page

Un cinturó que fa feliç a la gent que el duu


Quan l'empresa usMIMA ens va explicar les característiques del producte que havien inventat, vam descobrir un gran problema que dificulta la vida de moltes persones i del que mai no havíem estat conscients: l'estrenyiment crònic.

Molts pacients amb ictus, lesions medul·lars, Parkinson o esclerosi múltiple tenen com a seqüela una lluita diària per anar al lavabo. Gràcies a usMIMA, però, el malson s'ha acabat. Després d'una immersió clínica a l'Institut Guttmann de Barcelona -un referent en rehabilitació neurològica-, ​l'equip multidisciplinar d'usMIMA va idear el cinturó Mowoot, un dispositiu mèdic no invasiu i sense fàrmacs concebut per combatre l'estrenyiment crònic.

D'això, ja en fa uns mesos. Ara, després d'un ​temps d​onant​ a conèixer​ el producte​ i de posa​r​-lo a la venda, ​tocava renovar els continguts de la web i per això ​ens van demanar que ens encarreguéssim de produir-ne les noves fotos. ​Els vam proposar fer una serie de retrats d​'usuaris del producte, contextualitzats a casa seva​, ​realitzant activitats que impliqu​ess​in satisfacció i benestar (passejant, jugant als escacs​ amb ​la néta, parant taula, llegint, ​ballant​...)​ i fotos a​ localitzacions exteriors (anant a comprar o a treballar, llegint el diari en un​ parc, comprant al mercat...), amb la intenció de demostrar ​que, gràcies al cinturó, els usuaris poden viure despreocupats, contents i feliços.

D'altra banda, com que volí​em que les fotos ​tinguessin una atmosfera optimista, ​vam vestir els​ personatges amb colors clars i ​alegres i vam realitzar ​les imatges en clau lleugerament alta.​

Per aquesta producció, vam comptar amb la inestimable col·laboració del nostre company i amic Òscar Rodbag. Aquí podeu veure una part de les imatges que vam fer. La resta, les trobareu a la nova web de Mowoot. Esperem que us agradin!

Hotels i cases rurals
Fotografia corporativa
Reportatges editorials
Entrades recents
Arxiu
Etiquetes
Segueix-nos
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Aquesta web utilitza galetes per oferir una millor experiència i servei. Si segueixes navegant-hi, entenem que acceptes la nostra Política de Cookies

bottom of page